Om de updates van Caseware on Intune gecontroleerd te laten verlopen, maken we gebruik van een aanvraag formulier. Hierop geef je aan welke elementen er moeten worden ge-update, voor welke gebruikersgroep deze mag worden uitgevoerd en bevestig je dat de nieuwe omgeving vooraf grondig is getest.

Testen op de acceptatieomgeving

Aanpassingen aan Caseware Working Papers worden eerst via Full Finance Consultants aangevraagd en uitvoerig getest op de acceptatieomgeving. Is alles in orde, dan vraag je via onderstaand formulier de uitrol via Intune aan.

Update Caseware on Intune

De uitrol van Caseware updates via Intune kunnen via onderstaand formulier worden aangevraagd.

Houdt rekening met een doorlooptijd van 5 werkdagen.

Aanvraag Update Caseware on Intune

Het updatemechanisme van Asista zal volledig geautomatiseerd op zoek gaan naar de aangebrachte wijzigingen op de acceptatieomgeving. Op basis van ervaringen uit het verleden kan het toch helpend zijn om aan te geven welke onderdelen op de acceptatieomgeving met zekerheid zijn aangepast. Met deze aanvullende informatie kunnen eventuele problemen makkelijker voorkomen worden.