Goede support gaat soms sneller wanneer we kunnen meekijken op het scherm. Dit gebeurt altijd met toestemming van de medewerker.

Klik op één van de downloads hieronder om de juiste versie van AnyDesk te openen. Geef de code door aan onze support agent om het scherm inzichtelijk te maken. Onze medewerkers kunnen meekijken tot de verbinding wordt verbroken.

AnyDesk voor WindowsAnyDesk voor Mac