Mijn postvak in heet "inbox"

Heb jij er ook last van dat jouw postvan in "inbox" heet? Dat terwijl de Outlook app zelf wél Nederlands is, en jouw Windows ook gewoon Nederlands is? Dan hebben wij hier de oplossing!

1. Sluit Outlook af.

2. Druk op start en zoek naar uitvoeren.
3. Typ in: "Outlook.exe /resetfolders" en druk op "ok". Outlook wordt nu geopend, sluit deze opnieuw.
4. Druk op start en zoek naar uitvoeren.
5. typ in: "Outlook.exe /resetfoldernames". Outlook wordt nu opnieuw geopend. Onze map "inbox" heet nu "Postvak in"!

Deze oplossing werkt ook voor andere talen. Als jij je Windows taal bijvoorbeeld in het Engels hebt ingesteld, en je mailbox mappen staan in het Nederlands? Dan kun je dit ook toepassen om je mailbox mappen Engels te maken.