Krijg je binnenkort een nieuwe werkplek? Zet je lokaal opgeslagen bestanden dan om naar een gedeelde schijf.

INHOUDSOPGAVE

Gedeelde schijf bestandsmigratie

Er staan nu wellicht persoonlijke werkbestanden op jouw pc. Omdat je pc tijdens de migratie op ge-reset wordt, is het belangrijk om je lokale bestanden tussentijds op te slaan op één van de gedeelde schijven. Hierdoor voorkom je het verlies van data.

1. Ga in de Windows Verkenner naar Deze PC
  2. Controleer of je naast de C:\\ schijf nog andere schijven ziet staan
  3. Zoek alle lokale bestanden op *
  4. Knip en plak je lokale bestanden en mappen naar de gedeelde schijf

* Lokale bestanden en mappen zijn onder andere Bureaublad, Downloads, Documenten, Afbeeldingen en bestanden op de C:\\ schijf.

Lokale bestanden zoals hierboven benoemd zijn na de overstap naar de Cloud niet meer beschikbaar en kunnen niet worden hersteld. Het is essentieel om deze bestanden naar OneDrive te uploaden.