Het is belangrijk dat het verlies van een laptop, tablet of mobiele telefoon zo snel mogelijk wordt gemeld.

INHOUDSOPGAVE

Neem zo snel mogelijk contact op met Asista

Hoewel het niet mogelijk is om zonder wachtwoord en tweefactor authenticatie in te loggen, nemen we aanvullende stappen om jouw account te beveiligen. We bespreken samen de volgende stappen om de veiligheid te waarborgen. Dit geldt ook voor persoonlijke apparaten, zoals tablets en telefoons, die worden gebruikt om zakelijke data te benaderen.