Het team van Asista is het afgelopen jaar druk bezig geweest met het schrijven van kennisartikelen. Het antwoord op veelgestelde vragen kun je inmiddels eenvoudig vinden! Handig, want zo hoef je niet meer te wachten op technische ondersteuning.

Ons klantportaal (klantportaal.asista.nl) is recent uitgebreid met een aantal nieuwe functionaliteiten. Zo kun je nu makkelijker inloggen, support tickets aanmaken en huidige/oude support tickets terug zien. Ook kun je hier updates over storingen en actualiteiten terugvinden!

Alle functionaliteiten van dit klantportaal zijn exclusief toegankelijk voor klanten van Asista en zijn eenvoudig te benaderen via jouw zakelijke Microsoft-account. Je vult éénmalig je gegevens in om voortaan single sign-on in te loggen.

Klik rechtsbovenin op Inloggen. Kies voor 'Meld je aan met Microsoft 365' om van het portaal gebruik te maken!