Kennis

Met het Teams bellen heb je een extra functionaliteit in teams:

Hier vindt je het bel gedeelte van Teams, dit bevat een nummer invoerveld en toetsenblok, de bel geschiedenis en de contacten.

Door een nummer in te vullen met het toetsenblok of in te typen in het veld bovenaan en vervolgens onderaan op bellen te klikken kun je uitbellen met Teams.

Ophangen doe je door rechts bovenin te klikken (op verlaten).

Tijdens het bellen heb je rechts bovenin enkele opties. Bijvoorbeeld het toetsenblok, waarmee je op nummers kan drukken tijdens het bellen mocht dat nodig zijn. De knop microfoon zorgt ervoor dat de microfoon gemute kan worden.

Onder ... Meer zijn nog ander opties te vinden. Hier is ook de wachtstand te vinden, als iemand in de wachtstand staat kunt u het gesprek hervatten door op de knop hervatten te drukken die rechts bovenin verschijnt.

DOORVERBINDEN:

1. Wanneer je in een gesprek bent, selecteert u Meer acties Selecteer om meer opties weer te geven > Doorverbinden in jouw oproepbesturingselementen.
  2. Begin met het typen van de naam van de persoon naar wie je de oproep wilt doorschakelen en selecteer deze persoon wanneer deze wordt weergegeven.

3. Selecteer Overdracht om de overdracht te voltooien

DOORVERBINDEN MET RUGGESPRAAK:

1. Wanneer je in gesprek bent, selecteert u Meer acties Knop Meer opties > Ruggespraak houden en vervolgens doorverbinden

2. Typ onder Persoon kiezen met wie u ruggespraak wilt houden de naam van de persoon die u wilt bereiken en selecteer deze persoon wanneer deze wordt weergegeven.
  3. Neem contact op met hen door te bellen of te chatten.
  4. Wanneer u klaar bent, drukt u op Overdragen.