Voorkeursinstelling

Wil je voor een specifiek doeleind een andere handtekening onder jouw mail? Dit kun je aanpassen in Outlook. In deze handleiding leggen we je uit hoe dit werkt.

1. Web-versie outlook.office.com

Stel eerst een nieuwe mail op.

Klik bij de knop verzend op het exclaimer logo (een van deze twee interfaces)

Het exclaimer-cloud menu opent zich aan de rechterzijde. Hier kun je een keuze maken uit de beschikbare handtekeningen.

Het aanklikken van de handtekeningen voegt ze toe aan je mailtje. Mocht je de verkeerde aanklikken, dan kun je alsnog de gewenste handtekening aanklikken. Deze zal de eerder gekozen handtekening overschrijven.

2. Outlook Desktop app

Stel eerst een nieuwe mail op.

Klik op exclaimer cloud, deze kan ook onder het pijltje zitten.

Het exclaimer-cloud menu opent zich aan de rechterzijde. Hier kun je een keuze maken uit de beschikbare handtekeningen.

Het aanklikken van de handtekeningen voegt ze toe aan je mailtje. Mocht je de verkeerde aanklikken, dan kun je alsnog de gewenste handtekening aanklikken. Deze zal de eerder gekozen handtekening overschrijven.