Troubleshooting

Wil je inloggen op een openbaar netwerk maar ontvang je geen Duo Push? Dan moet je je telefoon tijdelijk gebruiken als mobiele hotspot. Dit komt omdat de laptop zonder actieve verbinding geen connectie met DUO heeft. In dit artikel leggen we je uit hoe het werkt.

1. Zet de HotSpot aan.

Open de instellingen van je telefoon en ga naar Persoonlijke hotspot

Zet de hotspot aan.

2. Verbind de laptop met de persoonlijke hotspot

• Ga naar netwerkinstellingen
  • kies het netwerk van de hotspot
  • verbind met het netwerk

2. Verbind de laptop met het openbare netwerk

• Ga naar netwerkinstellingen
  • kies het openbare netwerk
  • ontvang de DUO Push en verifieer.
  • verbind met het netwerk

Meer informatie over verbinden met openbare netwerken? Lees dan het artikel "Hoe log ik in op een openbaar WiFi netwerk?"