Installatie, voorkeursinstelling of troubleshooting

Start met het vullen van de inhoud. Gebruik Kop 1 voor onderwerpen en Kop 2 voor onderliggende stappen. Je kunt de opbouw van dit artikel als voorbeeld gebruiken.

1. Inloggen

Via https://kubus.asista.nl/ kun je het beheerspaneel benaderen. Log hier in met jouw Kubus/Coligo gegevens. Als je het wachtwoord niet meer weet klik je op Wachtwoord vergeten.

Als je geen login gegevens hebt kun je die aanvragen via support@asista.nl. Geef je naam en de bedrijfsnaam door en vraag om "toegang tot Kubus".
[Kubus is de overkoepelende naam voor het beheer van vaste telefonie, mobiele telefonie, internetverbindingen]

2. Kies "Vaste telefonie"

• kies eerst in het bovenste menu "vaste telefonie"
  • kies vervolgens uit het linker menu weer "vaste telefonie"

3. Wachtrij aanpassen

• In de geopende interface ga je naar de extensies tab
  • scroll vervolgens naar de voicemail die jij wil aanpassen.
  • Met de afspeelknop kun je controleren welk voicemailbericht is ingesteld.
  • klik op wijzigen om de voicemail aan te passen.

In het menu dat nu opent kun je de instellingen van de voicemail wijzigen.

• Met de functie welkomstbericht kun je een audiobestand kiezen die jij als voicemail wil.
  • Upload het audiobestand
  • druk op opslaan

Graphical user interface, application, email

Description automatically generated