Zo behandel je een aanvraag om Ligitation Hold te activeren.

INHOUDSOPGAVE

Wat is Litigation Hold

In de financiële wereld is het soms noodzakelijk om belangrijke en gevoelige (persoonlijke) informatie te bewaren. Bijvoorbeeld vanuit juridische overwegingen. De Litigation Hold functie in Microsoft 365 stelt je in staat om onder andere e-mails, Teams-gesprekken en OneDrive-bestanden te bewaren. Deze functie zorgt dat gebruikers de bestanden ook niet stiekem kunnen verwijderen.

Litigation Hold activeren

Klanten kunnen de Litigation Hold functionaliteit alleen direct bij Asista aanvragen. Voor de activatie, bekijk de instructies van Microsoft.

Place a mailbox on Litigation Hold