Bedrijfssoftware die niet door Windows wordt ondersteunt is te benaderen via Asista.Online

INHOUDSOPGAVE

Asista.Online in de browser

Indien jouw organisatie gebruik maakt van software die niet door Microsoft wordt ondersteunt, vindt je sommige pakketten niet terug in het Bedrijfportal. Gelukkig zijn deze programma's wel makkelijk te benaderen via Asista.Online. Open de browser en navigeer naar de Asista.Online link om te starten. Deze url is voor iedere organisatie uniek, maar bestaat doorgaans uit de organisatienaam gevolgd door asista.online (bijvoorbeeld: https://voorbeeld.asista.online). Je wordt automatisch ingelogd op basis van je Office 365 account. In het overzicht vindt je de applicaties waar je toegang toe hebt.