Tijdens ziekte of afwezigheid kan het handig zijn om je Outlook emails te delen met een collega.

INHOUDSOPGAVE

Volledig Postvak delen

Met deze stappen deel je naast je mail ook je agenda en contactpersonen.

• Klik linksbovenin Outlook op 'Bestand'
  • Klik op Accountinstellingen en vervolgens 'Toegang voor gedelegeerden'

• Klik vervolgens op toevoegen
  • Voeg een collega toe aan de lijst en stel de gewenste machtigingen in

De mailbox verschijnt nu vanzelf in de outlook van een collega. Dit kan tot een dag duren.