Kennis

Teams wordt gebruikt om met collega's te communiceren. Je ziet de Teams-kanalen waar je lid van bent en de gedeelde bestanden van SharePoint sites vanzelf staan.

Windows start op de achtergrond automatisch met de download van Teams nadat je het werkstation in gebruik neemt. Zie je Teams niet op tijd in het startmenu terug, dan kun je download ook handmatig starten:

1. Open de browser
  2. Navigeer naar https://teams.microsoft.com
  3. Kies voor 'Windows-app downloaden'
  4. Kom je eerst in de Web-app, klik dan rechtsbovenin op de 3 puntjes en klik op de 'Bureaublad-app downloaden'