Werkt de printopdracht niet? Controleer of de opdracht aan de Printix eisen voldoet.

INHOUDSOPGAVE

Controleer de printopdracht

• Afhankelijk van de gekozen instellingen blijft de printopdracht tussen de 1 en 7 dagen op het werkstation staan. Na deze periode wordt de printopdracht verwijderd en moet je het bestand opnieuw afdrukken.
  • De computer waarmee je de printopdracht hebt gegeven moet aan staan op het moment dat je bij de printer staat. Je laptop mag niet in de slaapstand staan.
  • De computer waarmee je de printopdracht hebt gegeven moet op hetzelfde netwerk zijn aangesloten als waar de printer op aangesloten is. *
  • Het werkstation mag niet op het gastnetwerk aangesloten zijn. *

* Het kan zijn dat Printix eerder heeft gewerkt, ook als de opdracht niet aan de eisen voldeed. Voor toekomstige werking moet aan bovenstaande eisen worden voldaan.