Installatie, voorkeursinstelling of troubleshooting

Volg deze instructie om een draadloze printer of scanner te verbinden.

Printer of scanner toevoegen

Voor de meeste organisaties is Printix de beste oplossing om eenvoudig en veilig te printen.

De instructies voor printen met printix vind je in het artikel via deze link

Werk je niet met Printix? Ook dan kan er nog steeds een lokale printer worden aangesloten.
Zoek in het Windows-menu naar Instellingen > Apparaten > Printers & Scanners en klik op een printer of scanner toevoegen.

Een printer of scanner toevoegen