Push notificaties van Duo Mobile zijn de snelste manier om in te loggen.

INHOUDSOPGAVE

Push notificaties toestaan

Krijg je geen push berichten? Controleer dan of deze zijn toegestaan. Ga naar de instelling van je mobiele telefoon en zoek naar de Duo Mobile app. Vink hier aan dat Duo Mobile push notificaties mag versturen.

Onderstaande instructies zijn opgenomen op een iPhone. Bij een Android of andere toestellen kan dit er net iets anders uit zien. De knop Berichtgeving heet mogelijk Berichten, Notificaties of Meldingen.