Download de Wireless Display Adapter app om beeldschermen op een HP Probook aan te sluiten.

INHOUDSOPGAVE

Download de Wireless Display Adapter app

Gebruik je een HP Probook en maak je gebruik van een Wireless Display Adapter? Dan heb je ook de Wireless Display Adapter app uit de Windows Store nodig. Waar mogelijk heeft Asista deze al voor je geïnstalleerd. Werkt het niet? Controleer dan zelf of je de Wireless Display Adapter app op je laptop kunt downloaden.

Microsoft Wireless Display Adapter