Printix is een beveiligde applicatie waarmee je documenten kunt afdrukken op een printer binnen je organisatie.

INHOUDSOPGAVE

Printix app

Je kunt documenten voortaan beveiligd afdrukken via de centrale printer(s) van jouw organisatie.

1. Download de Printix-app op je mobiele telefoon
  2. Log in met je zakelijke 365 account

Bij nieuwe printopdrachten kies je voortaan voor printen via Printix. De opdracht wordt dan naar de mobiele Printix app verzonden, waarna je de gewenste printer kunt selecteren. Loop naar de printer toe, scan indien gevraagd de QR-code op het apparaat, en pak je printopdracht gelijk op!

Google PlayApp Store