OneDrive is de persoonlijke opslag waarmee je bestanden direct op je werkstation opent en met de cloud synchroniseert.

INHOUDSOPGAVE

Zo werkt OneDrive

Bestanden op je Bureaublad, in Documenten en Afbeeldingen worden op je nieuwe werkstation gesynchroniseerd. De bestanden in deze folders zijn aan jouw persoonlijke account gekoppeld en zijn niet voor collega's inzichtelijk, tenzij je er zelf voor kiest om een los bestand te delen.

1. Klik op het Windows startmenu
  2. Open OneDrive
  3. Login met je Microsoft 365 account

De map 'Downloads' wordt niet gesynchroniseerd naar OneDrive.