Installatie

OneDrive is de persoonlijke opslag waarmee je bestanden direct op je werkstation opent en met de cloud synchroniseert.

Zo werkt OneDrive

Bestanden op je Bureaublad, in Documenten en Afbeeldingen worden op je nieuwe werkstation gesynchroniseerd. De bestanden in deze folders zijn aan jouw persoonlijke account gekoppeld en zijn niet voor collega's inzichtelijk, tenzij je er zelf voor kiest om een los bestand te delen.

1. Klik op het Windows startmenu
  2. Open OneDrive
  3. Login met je Microsoft 365 account

De map 'Downloads' wordt niet gesynchroniseerd naar OneDrive.

Probleem niet verholpen? Bel 088 - 161 0000 of maak een ondersteuningsticket aan.

Bekijk al onze artikelen over de veiligste werkplek