Self-Service Password Reset (SSPR) zorgt ervoor dat je jouw wachtwoord, indien nodig, kunt herstellen met 'Wachtwoord vergeten'.

INHOUDSOPGAVE

Self-Service Password Reset

Doorloop deze stappen eenmalig om de wachtwoordherstelservice in te stellen:

1. Open de browser
  2. Ga naar https://aka.ms/ssprsetup
  3. Voer eenmalig je persoonlijke telefoonnummer in
  4. Voer eenmalig je persoonlijke e-mailadres in
  5. SSPR is goed ingeregeld wanneer er een groen vinkje voor beide gegevens staat

Krijg je een later nieuw persoonlijk telefoonnummer of e-mailadres? Pas de SSPR-gegevens dan opnieuw aan via https://aka.ms/ssprsetup