Doorloop enkele stappen om je (nieuwe) werkstation in gebruik te nemen.

INHOUDSOPGAVE

Werkstation in gebruik nemen

Wanneer het werkstation klaar is voor gebruik zie je een Windows-scherm waarin je de regio kunt selecteren of gelijk kunt inloggen met je zakelijke Office 365 account. Je kunt het werkstation na de (her)installatie alléén zelf instellen. Kies indien gevraagd voor de volgende instellingen:

• Regio: Nederland
  • Weergavetaal: Nederlands
  • Toetsenbordtaal: Verenigde Staten - Internationaal *
  • Maak verbinding met internet
  • Log in met je zakelijke Microsoft 365 account

* Kies niet voor toetsenbordtaal Nederlands. De standaard die in Nederland wordt gebruikt, en waar je aan gewend bent, is Verenigde Staten - Internationaal.